Сервис

Сервис

Во рамките на ПСС функционира и Power Auto сервисниот центар, каде можеме да ви понудиме одлични услуги за одржување на вашиот автомобил, како и најквалитетни масла и друг потрошен материјал.

Можете да не добиете на следните телефони:

  • Сервис: 078 231 616 и (02) 3095 255
  • Шлеп-служба: 078 255 394

Меѓу другото, можеме да понудиме:

  • Замена на масло
  • Замена на дискови и плочки за кочење
  • Замена на филтри
  • Монтирање и балансирање пневматици
  • Замена на ремени
  • и уште многу други услуги..

За членовите на ПСС клубот има дополнителни бенефити и пониски цени.

Членство