Зајчев рид

Ул. Скупи Бр. 18
+389 2 3069-999 / +389 2 3069-989 / +389 2 3051-855

насоки лоцирај

Ново лисиче

Видое Смилевски Бато бр.6
+389 02 3069988 / +389 02 3069987 / +389 02 3123264 / +389 02 3123246 / +389 078/231-321

насоки лоцирај

Пинтија

Бул. Борис Трајковски бр.143
+389 2 2771 000 / +389 2 2725 555 - Тех. служба

насоки лоцирај

Усје

Бул. Борис Трајковски бр.166
+389 2 2744 949 / +389 2 2744 959 - Тех. служба

насоки лоцирај