Регистрација

Најсовремени станици за технички преглед и регистрација на вашето моторно возило...

Техничка служба

Пауер Спорт систем (ПСС) на 29.04.2010 година, ја доби акредитацијата за првата акредитирана...

Локација на станици

Погленете ја локацијата на нашите станици и дознајте како да стигнете најлесно...

Fb новости

Нова ПСС станица помеѓу Аеродром и
Ново Лисиче

Најновата и најсовремена станица со опрема за:
 • Технички преглед
 • Осигурување
 • Автоперална
 • Авто-сервис
Дознајте повеќе

Техничка служба

Пауер Спорт систем (ПСС) на 29.04.2010 година, ја доби акредитацијата за првата акредитирана Техничка служба во Република Македонија. Според законот за возила техничка служба е правно лице овластено од министерот за економија на предлог на органот за...

Повеќе

ПСС ЧЛЕНСТВО

Станете дел од PSS клубот и уживајте во бесплатни проверки и бесплатно одржување на вашето возило! Погледнете ги бенефитите кои ги нудат трите различни нивоа на членување во клубот! Повеќе

Основниот пакет на членство е бесплатен. Со него се добиваат следните бенефити:

 • Бесплатна промена на антифриз
 • Бесплатна промена на моторно масло
 • Бесплатна промена на филтер за масло
 • Бесплатна промена на филтер за воздух
 • Бесплатна промена на филтер за гориво

За нас

Нашата стручност, одличниот квалитет кој го постигнуваме со големиот професионализам и секако љубезноста на нашите вработени, секојдневно ја потврдуваат НАШИТЕ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ. Нашите тимови се составени од млади и енергични експерти кои со посветеноста кон работата секојдневно се стремат кон совршенство. НИЕ НЕ ИМПРОВИЗИРАМЕ!

Ние сме доверлива и докажана компанија, а како потврда за тоа е се поголемиот број на наши клинети, и тој број секојдневно се зголемува. СО НАС СОРАБОТКАТА Е ДОЛГОТРАЈНА!

Повеќе

ПСС Перална

Повелете во 'Car Wash' сервисите на ПСС! Нашите перални располагаат со најсовремена технологија на автоматизирано перење, високо-квалитетно чистење и нега на автомобили и товарни возила. Достапно во три нивоа, односно „car wash“ пакети

 • Перење со активна пена
 • Перење со четки
 • Автоматско сушење.

Цена: 350 денари

*Со 50 денари доплата добивате и внатрешно чистење на возилото

 • Перење со активна пена
 • Перење со четки
 • Долно перење
 • Перење на фелни под висок притисок
 • Восок
 • Автоматско сушење

Цена: 400 денари

*Со 50 денари доплата добивате и внатрешно чистење на возилото

 • Перење со активна пена
 • Долно перење
 • Перење на фелни под висок притисок
 • Средство за перење фелни
 • Восок
 • Полирање на возилото со Хидровакс средство
 • Автоматско сушење

Цена: 450 денари

*Со 50 денари доплата добивате и внатрешно чистење на возилото

Бр.1 автоматизирано перењe за подобар перформанс, заштита и изглед на Вашето возило!

Следете ги успесите на нашиот тим во TCR шампионатот на Европа

Следете не